top of page

Τμήματα Εκπαίδευσης & Προετοιμασίας Εξετάσεων Ιουνίου Ασφαλιστικού Πράκτορα στην Αθήνα

Έγινε ενημέρωση: 29 Απρ 2022

Η Coordinators υλοποιεί Νέα Τμήματα Εκπαίδευσης & Προετοιμασίας για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα του Ιουνίου στην Αθήνα.


Οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα θα διεξαχθούν στην Αθήνα, το Σάββατο 04 & την Κυριακή 05 Ιουνίου 2022.

Ενταχθείτε σε ένα από τα τρία (3) προγράμματα προετοιμασίας που οργανώνει ο Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Coordinators Group Π&Ε Καρναχωρίτη:


- Full Program - Basic Program - Quick Program


Τα προγράμματα προετοιμασίας διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις των ενδιαφερομένων και θα πραγματοποιηθούν είτε από κοντά είτε ζωντανά μέσω internet με το Coordinators Live e-Learning System.


Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης είναι η Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 και ώρα 11.00 ενώ η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας καταβολής του τέλους εξετάσεων είναι η Τρίτη 17 Μαΐου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις πιστοποίησης, τα προγράμματα προετοιμασίας των εξετάσεων, το πρόγραμμα μαθημάτων αλλά και την συμπλήρωση της αίτησης, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα παρακάτω:

Τηλέφωνο: 210 5734000


Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Προγράμματα Προετοιμασίας Ασφαλιστικού Πράκτορα ΕΔΩ.



28 Προβολές
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page