top of page

Συνεργασία ΣΥΑΕ με τον Εκπαιδευτικό & Συμβουλευτικό Όμιλο Coordinators Π&Ε Καρναχωρίτη

Έγινε ενημέρωση: 4 Οκτ 2022

Σε συνέχεια της επιτυχημένης μας συνεργασίας, των προηγούμενων ετών, που είχε στόχο την βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου των ασφαλιστικών προσώπων (Στελεχών, Μεσιτών, Πρακτόρων & Υπαλλήλων Ασφ. Επιχειρήσεων γενικά) καθώς και των μελών των οικογενειών τους, και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που συντρέχουν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Εκπαιδευτικός και Συμβουλευτικός Όμιλος COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ, προσφέρει και φέτος Αποκλειστικά στα μέλη της ΟΑΣΕ, για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023, τα εξής:

Α) Ετήσια Υποτροφία δεύτερου έτους στο Απόλυτα Εξειδικευμένο Διετές Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών, Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο υλοποιεί ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Coordinators Α.Ε.Ε.Κ.-Ε.Ε.Σ με τίτλο:


¨Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών¨

Με τελικό ποσό διδάκτρων 2400 €. Το ποσό αυτό ισχύει αυστηρά για Διοικητικά Στελέχη, για Υπαλλήλους Ασφαλιστικών Εταιρειών ή Υπαλλήλους Επιχειρήσεων Διαμεσολάβησης, όπως Διαμεσολαβητές, Πράκτορες, Μεσίτες κ.λπ.


Οι απόφοιτοι αποκτούν Κρατικό Πτυχίο με Επαγγελματική Αναγνώριση σε Ελλάδα και Ευρώπη ως Στελέχη Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών και δύνανται να κατατάσσονται σε τμήματα ΑΕΙ (επίπεδο 6 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων) συναφούς ειδικότητας με αυτή του ανώτερου διπλώματος. (άρθρο 43 του Νόμου 4763/21-12-20/ΦΕΚ αρ.φυλ.254)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει κάθε απαίτηση γνωστικού αντικειμένου στην Οικονομία, Διοίκηση, Marketing, Management και γενικά στη διαχείριση των εργασιών μιας Ασφαλιστικής Επιχείρησης (όπως διαχείριση ζημιών κ.α.).

Αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη ως Επαγγελματική Εκπαίδευση (για τους νέους μετράει για απαλλαγή στρατού & ΑΣΕΠ), ενώ σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει ήδη βασικό πτυχίο, το πρόγραμμα ενδείκνυται ως Μετασπουδαστικός Τίτλος επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για τα προγράμματα του ΙΕΚ η περίοδος εγγραφών λήγει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.

Β) Ετήσια Υποτροφία δεύτερου έτους στο Απόλυτα Εξειδικευμένο Διετές Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών, Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο υλοποιεί ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Coordinators Α.Ε.Ε.Κ.-Ε.Ε.Σ με τίτλο:

¨Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών¨

Με τελικό ποσό διδάκτρων 3600 €. Το ποσό αυτό ισχύει αυστηρά για συμμετοχές Διαμεσολαβούντων προσώπων, όπως Πράκτορες και Μεσίτες.

Γ) Έκπτωση έως 40% στα δίδακτρα φοίτησης σε όλα τα προγράμματα σπουδών που υλοποιεί ο Όμιλος COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ:

Δεν περιλαμβάνεται επιπλέον επιβάρυνση στα δίδακτρα.


(δείτε ενδεικτικά παρακάτω κάποιους τίτλους προγραμμάτων)


- Στέλεχος Διαχείρισης Ζημιών/Ασφαλιστικός Πραγματογνώμονας Εκτιμητής Ζημιών Ασφαλίσεων

- Family BusinessManagement – Διοίκηση Οικογενειακών Επιχειρήσεων

- Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου

- Προετοιμασία Εξετάσεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

(για περισσότερα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Σεμινάρια και Πιστοποιήσεις πατήστε ΕΔΩ)


Οι τίτλοι Σπουδών των προγραμμάτων αυτών παρέχονται από τους Πιστοποιημένους Φορείς του Ομίλου Coordinators (ιΙΕΚ Coordinators & Coordinators ΚΔΒΜ-ΕΕΣ) , στα πλαίσια της δια βίου μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.


Λόγω περιορισμένων θέσεων για την περίοδο εγγραφών Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Όμιλο Coordinators στα παρακάτω:


Τηλέφωνο: 2105734000


Με Εκτίμηση,


Βασίλειος Π. Καρναχωρίτης,

Δ/ντής Σπουδών


42 Προβολές
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page