top of page

Σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών από την Coordinators

Ο Αναγνωρισμένος Εκπαιδευτικός Φορέα Coordinators, διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και την πιο εξειδικευμένη και πιστοποιημένη, ομάδα εισηγητών, πάνω σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, πραγματοποιεί Σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:00.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο δηλώστε συμμετοχή έως την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022.


Το σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών έχει σκοπό να παρέχει γνώση αλλά και δεξιότητες σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να γνωρίζει τις βασικές τεχνικές αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών υγείας αλλά και την αποτελεσματική παροχή βοήθειας, σε ανθρώπους που το χρειάζονται, μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.


Είναι κατάλληλο για γονείς, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και κάθε άτομο που συναναστρέφεται με κόσμο όλων των ηλικιακών κατηγοριών είτε στον εργασιακό του χώρο, είτε στην προσωπική του ζωή.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με συνδυασμό της θεωρίας και της πράξης και κάθε συμμετέχων θα έχει την δυνατότητα να εξασκηθεί σε ανθρώπινο ομοίωμα με την βοήθεια του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου μας εισηγητή.


Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε από κοντά, είτε ζωντανά μέσω internet με το Coordinators Live E-Learning System.


Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.


Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο, για να ενημερωθείτε για τις θεματικές ενότητες, τις ώρες διεξαγωγής, το κόστος, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω:

Τηλέφωνο: 210 5734000



139 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page