top of page

Τελευταία Εξεταστική Περίοδος Security με το Παλιό Κανονιστικό Πλαίσιο

Από το 2012, ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), βάσει του παλαιού κανονιστικού πλαισίου, διεξάγουν τις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας ‘’Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας’’.


Το 2022 ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το ΚΕ.ΜΕ.Α. προχώρησαν στον εκσυγχρονισμό των εξετάσεων πιστοποίησης, οι οποίες ρυθμίζονται στο νέο κανονιστικό πλαίσιο της υπ’ αριθμ. ΔΠ/11556 (Φ.Ε.Κ. Β' 4491/25-08-2022).


Κατόπιν των παραπάνω, ανακοινώνεται ότι η τελευταία εξεταστική περίοδος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παλαιό κανονιστικό πλαίσιο, προγραμματίζεται για τον μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2023.


Δικαίωμα συμμετοχής στις προαναφερόμενες Εξετάσεις Πιστοποίησης (παλαιό κανονιστικό πλαίσιο) θα έχουν όσοι επαγγελματίες δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» και όσοι παρακολούθησαν πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και κατάρτισης σε Κ.Δ.Β.Μ. έως και την 31/12/2022.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.


Τηλέφωνο: 210 5734000

135 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page