top of page

Μουσείο Ακρόπολης! Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σπουδαστών της Coordinators 18 Μαΐου 2022

Έγινε ενημέρωση: 13 Μαΐ 2022

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ο Εκπαιδευτικός Φορέας Coordinators Α.Ε.Ε.Κ. – Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιήσει Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

Η Εκπαιδευτική Επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ελληνικού Πολιτισμού της Coordinators και θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές των εκπαιδευτικών Φορέων Coordinators.


Η ώρα συνάντησης - προσέλευσης θα είναι από τις 16:10 έως τις 16:30, στην είσοδο του Μουσείου Ακρόπολης, καθώς η είσοδος για το group της Coordinators θα γίνει αυστηρά στις 16:40.


Δικαίωμα συμμετοχής στην ξενάγηση θα έχουν όλοι μαθητές της Coordinators με τις οικογένειές τους, αρκεί να έχουν στείλει εγκαίρως το ενδιαφέρον συμμετοχής και τα άτομα που θα παρευρεθούν.

Δηλώσεις συμμετοχών έως την Τρίτη 17 Μαΐου 2022.



Η είσοδος στο χώρο του Μουσείου καθώς και η Εκπαιδευτική Ξενάγηση θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Την εκπαίδευση - παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο κος Βασίλειος Π. Καρναχωρίτης, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ελληνικού Πολιτισμού της Coordinators (Πτυχιούχος Σπουδών Ελληνικού Πολιτισμού).


Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας στον εσωτερικό χώρο του Μουσείου είναι υποχρεωτική για τους ενήλικες και για παιδία άνω των 4 ετών.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση στα παρακάτω:


Τηλέφωνο: 210 5734000




80 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page