top of page

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Coordinators στο Μουσείο της Ακρόπολης!

Έγινε ενημέρωση: 14 Ιουν 2022

Επιστρέφοντας δυναμικά στις δια ζώσης εκπαιδευτικές δράσεις και εκδηλώσεις, ο Εκπαιδευτικός Φορέας Coordinators Α.Ε.Ε.Κ. Ε.Ε.Σ., πραγματοποίησε με επιτυχία την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενόψει της Διεθνoύς Ημέρας Μουσείων.


Η Εκπαιδευτική Επίσκεψη έλαβε χώρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ελληνικού Πολιτισμού της Coordinators, με συμμετέχοντες μαθητές των εκπαιδευτικών Φορέων Coordinators και εκπαιδευτή τον κο Βασίλειο Π. Καρναχωρίτη, Συντονιστή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ελληνικού Πολιτισμού της Coordinators (Πτυχιούχος Σπουδών Ελληνικού Πολιτισμού).


Η Εκπαιδευτική ημερίδα ήταν συντονισμένη με την θεματική της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων με τίτλο: «Η δύναμη των μουσείων», που επικεντρώνεται στην καινοτομία, την βιωσιμότητα, καθώς και στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής μέσω της εκπαίδευσης, τις νέες τεχνολογίες και την προσβασιμότητα.


Οι συμμετέχοντες στην Εκπαιδευτική δράση της Coordinators είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την δομή και την οργάνωση του Μουσείου της Ακρόπολης καθώς και να εκπαιδευτούν στις ιστορικές περιόδους, τα ευρήματα και την πολιτισμική και κοινωνική σημασία του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Coordinators θα ανακοινώσει αντίστοιχες δράσεις, που θα πλαισιώνουν τον κύκλο σπουδών του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ελληνικού Πολιτισμού της Coordinators , καθώς και τα σχετικά σεμινάρια, που εκπονούνται με διευρυμένη θεματική στον Πολιτισμό, όπως: Τέχνη, Φιλοσοφία, Γράμματα, Ήθη και Έθιμα στην Αρχαία Ελλάδα, Βυζάντιο, Σύγχρονη Ελλάδα και πολλές ακόμη ενότητες.




40 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page