ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Εγκαταστατών Συναγερμών & Συστημάτων Ασφαλείας από την Coordinators

Έγινε ενημέρωση: 27 Ιουν

Ο Εκπαιδευτικός Φορέας Coordinators ανακοινώνει την έναρξη νέου τμήματος εκπαίδευσης για Εγκαταστάτες Συναγερμών & Συστημάτων Ασφαλείας, με το οποίο έχουν πιστοποιηθεί πλήθος επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι απέκτησαν ή ανανέωσαν τη άδεια Β’ ΙΕΠΥΑ με αυτό.

Απόκτησε ΤΩΡΑ έναν Αναγνωρισμένο Τίτλο Σπουδών μέσω e-learning, από το σπίτι ή το γραφείο σου, για την άδεια εργασίας Κατηγορίας Β΄ ΙΕΠΥΑ (Εγκαταστάτη Συναγερμών & Συστημάτων Ασφάλειας).

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος ολοκληρώνοντας όλες τις διαδικασίες που προϋποθέτει ο Φορέας Coordinatorsθα αποκτήσουν τον αναγνωρισμένο τίτλο επαγγελματικής κατάρτισης βάσει του νόμου.


Με την απόκτηση του τίτλου σπουδών της Coordinators, οι απόφοιτοι, έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τον τίτλο, μαζί με τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, και να εκδώσουν την άδεια εργασίας Κατηγορίας Β΄ ΙΕΠΥΑ ως Εγκαταστάτη Συναγερμών & Συστημάτων Ασφαλείας.

Η Πιστοποίηση αφορά:


α) τους ήδη εργαζόμενους που επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους,

β) όσους επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών ώστε να αποκτήσουν άδεια εργασίας ως εγκαταστάτες συναγερμών και συστημάτων ασφάλειας,

γ) τις εταιρείες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας που θέλουν να πιστοποιήσουν τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους τους.


Στην κατηγορία ΙΕΠΥΑ Β’ εντάσσονται όσοι ασκούν τις εξής δραστηριότητες:


- Εγκατάσταση, συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας μηχανημάτων και συστημάτων ασφαλείας και συναγερμού, πλην αυτών που τοποθετούνται σε αυτοκίνητο

- Εκμετάλλευση κέντρων λήψης, ελέγχου και διαβίβασης σημάτων συναγερμού και

- Εκπόνηση μελετών και σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας,


Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Δείτε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ΕΔΩ.


Για πληροφορίες σχετικά με την αίτηση, την παρακολούθηση, τις ενότητες, και την διαδικασία συμμετοχής - εγγραφής, αλλά και τον τίτλο σπουδών, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα παρακάτω:


Site: www.ptyxio.gr

Τηλέφωνο: 210 5734 000

Email: iekcoordinators@gmail.com

Προσωπικό Μήνυμα στο Facebook


ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

745 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων