top of page

Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών από το ιΙΕΚ Coordinators

Έγινε ενημέρωση: 28 Σεπ 2021

Αποκτήστε Κρατικό DIPLOMA

Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Επιπέδου πέντε (5) του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, ως

΄΄Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών΄΄

Με το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης COORDINATORS

O Νέος Νόμος Ν.4763/21-12-2020 /ΦΕΚ254, δίνει την δυνατότητα στους αποφοίτους ΙΕΚ, αναβάθμισης των Σπουδών όπου, ύστερα από επιτυχή εξέταση πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης αποκτώντας τον τίτλο επιπέδου πέντε (5), να κατατάσσονται σε τμήματα ΑΕΙ, συναφών ειδικοτήτων με αυτήν του ανωτέρω διπλώματος.


Με την διαδικασία αυτή οι κάτοχοι του Διπλώματος επιπέδου πέντε (5) και με την κατάταξη τους σε τμήμα ΑΕΙ, έχουν πρόσβαση στο Επίπεδο έξι (6) του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο 43 του νέου νόμου του 2020 ( Ν.4763/21-12-2020).


Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο επτά (7) αφορά τους κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και το επίπεδο οκτώ (8) τους κατόχους διδακτορικού.


Όλα τα Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς μπορούν να αποκτήσουν Εξειδικευμένο στην Ασφάλιση Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας και Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, το οποίο είναι επαγγελματικά και Ακαδημαϊκά αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Εξωτερικό με την ειδικότητα του ¨Στελέχους Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών¨ του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, μετά από διετής Σπουδές και Πιστοποίηση γνώσεων.


Το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ COORDINATORS του Ομίλου Επιχειρήσεων COORDINATORSGROUP με εξειδικευμένη εμπειρία στον χώρο από το 1994, στηρίζει την αγορά και παρέχει το ανωτέρω πρόγραμμα Σπουδών με συνολικά δίδακτρα για την διετία* με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


Α) 2.100,00 ευρώ (άμεση εξόφληση) ή

Β) 2.200,00 ευρώ (εξόφληση από 1-3 μήνες), ήτοι 25 ευρώ την ημέρα ή

Γ) 2.800,00 ευρώ (εξόφληση από 4-6 μήνες), ήτοι 16 ευρώ την ημέρα ή,

Δ) 2.800,00 ευρώ (εξόφληση με πιστωτική κάρτα έως 24 άτοκες δόσεις), ήτοι 4 ευρώ την ημέρα


*αντί του ποσού των 4.400,00 ευρώ αξίας του προγράμματος.


Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων ενός τμήματος τριάντα θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην υποβολή των αιτήσεων.


Στους επαγγελματίες και τις εταιρείες παρέχεται η δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 5734000, στο e-mail: iekcoordinators@gmail.com στο Facebook: Coordinators Όμιλος


Επισκεφτείτε το παρακάτω link του ιΙΕΚ Coordinators για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ειδικότητα του ¨Στελέχους Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών¨










102 Προβολές
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page