top of page

Σεμινάριο Παροχής Πρώτων Βοηθειών από την Coordinators

Όταν ένα μάθημα τελειώνει…ένα νέο αρχίζει αμέσως!!!


Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο των Πρώτων Βοηθειών από την Coordinators.


Ένα σεμινάριο που είχε σκοπό να ενημερώσει αλλά και να μάθει στους συμμετέχοντες πως μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα επείγον περιστατικό υγείας, το οποίο μπορεί να συμβεί δίπλα τους ανά πάσα στιγμή και από τον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας.


Σημαντικό σκέλος του σεμιναρίου ήταν το πρακτικό κομμάτι καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να εξασκηθούν, στην αρχή στο ανθρώπινο ομοίωμα (πρόπλασμα) και στην συνέχεια μεταξύ τους με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου εισηγητή τους.


Στόχος της Coordinators είναι κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένας κύκλος εκπαιδεύσεων, όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν λάβει την κατάλληλη καθοδήγηση αλλά και τα εφόδια ώστε να εξασκήσουν στην καθημερινή τους ζωή όσα έμαθαν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσή τους. Επίσης κάθε πρόγραμμα ή σεμινάριο που πραγματοποιείται από την Coordinators είναι Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και προσφέρει μονάδες ECTS.


Η Coordinators μέσω της εκπαίδευσής της δημιουργεί εξειδικευμένα ΣΤΕΛΕΧΗ και καταρτισμένους ανθρώπους.


Επιβεβαιώνοντας τώρα τα όσα είπαμε και στην αρχή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι και για τον μήνα Δεκέμβριο θα υλοποιηθεί το σεμινάριο των Πρώτων Βοηθειών.


Οπότε για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο, να ενημερωθείτε για τις θεματικές ενότητες, τις ώρες διεξαγωγής, το κόστος, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω:


Τηλέφωνο: 210 5734000





45 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page