top of page

Άδεια εργασίας Εγκαταστάτη Συστημάτων Ασφαλείας. ΝΕΑ τμήματα εκπαίδευσης από την Coordinators

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.


Ο Εκπαιδευτικός Φορέας Coordinatorsανακοινώνει την έναρξη νέου τμήματος εκπαίδευσης για Εγκαταστάτες Συναγερμών & Συστημάτων Ασφαλείας, με το οποίο έχουν πιστοποιηθεί πλήθος επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι απέκτησαν ή ανανέωσαν τη άδεια Β’ ΙΕΠΥΑ με αυτό.

Δήλωσε συμμετοχή και κλείσε άμεσα μια θέση στο Group του Νοεμβρίου.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και μέσω e-learning, με δυνατότητα παρακολούθησης από οποιοδήποτε χώρο με το CoordinatorsLiveE-LearningSystem.


Με την απόκτηση του τίτλου σπουδών της Coordinators, οι απόφοιτοι, έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τον Αναγνωρισμένο τίτλο, μαζί με τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, και να εκδώσουν την άδεια εργασίας Κατηγορίας Β΄ ΙΕΠΥΑ ως Εγκαταστάτη Συναγερμών & Συστημάτων Ασφαλείας.

Η Πιστοποίηση αφορά:


α) τους ήδη εργαζόμενους που επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους,

β) όσους επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών ώστε να αποκτήσουν άδεια εργασίας ως εγκαταστάτες συναγερμών και συστημάτων ασφάλειας,

γ) τις εταιρείες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας που θέλουν να πιστοποιήσουν τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους τους.


Στην κατηγορία ΙΕΠΥΑ Β’ εντάσσονται όσοι ασκούν τις εξής δραστηριότητες:


- Εγκατάσταση, συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας μηχανημάτων και συστημάτων ασφαλείας και συναγερμού, πλην αυτών που τοποθετούνται σε αυτοκίνητο

- Εκμετάλλευση κέντρων λήψης, ελέγχου και διαβίβασης σημάτων συναγερμού και

- Εκπόνηση μελετών και σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας,


Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, την παρακολούθηση, τις ενότητες, και την διαδικασία συμμετοχής - εγγραφής, αλλά και τον τίτλο σπουδών, πάτησε ΕΔΩ ή επικοινώνησε άμεσα μαζί μας στα παρακάτω:

Τηλέφωνο: 210 5734 000

Email: iekcoordinators@gmail.com

Προσωπικό Μήνυμα στο Facebook




651 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΣΗΜΑ COORDINATORS ΧΩΡΙΣ ΦΟΝΤΟ.png

Εκπαιδευτικός & Συμβουλευτικός Όμιλος Π&Ε Καρναχωρίτη από το 1994

bottom of page